Where to go with KIDS?

zeehondenopvang_stellendam_1_FBD3A28F961181A8C1257F1F003F91C4_2.jpg

Altijd al een zeehond in het echt willen zien? Dat kan bij A Seal in Stellendam. Je kunt ook zien hoe de vele vrijwilligers de dieren dagelijks verzorgen en je komt van alles te weten over de verschillende zeehonden.  www.aseal.nl

Schommelen, wippen, draaien, glijden, hangen en springen. Alle energie kan eruit bij De Flipjes! Een fijne speeltuin in Ouddorp. www.speeltuindeflipjes.nl

Lekker mekkeren met de geiten op de geitenboerderij De Mekkerstee. Loop eens rond tussen de geiten en andere boerderijdieren en zie wat je allemaal kunt maken van geitenmelk. Geniet tussendoor van heerlijk zelfgemaakt ijs, appeltaart of biologische geitenkaas. www.demekkerstee.nl

Ouddorp Duin, is een nieuw gebied vlak achter de duinen. heerlijk spelen op het strandplein en binnen- en buitenspeeltuin een heel divers aanbod van voorstellingen, muziek, cabaret, films, workshops en shows in Strandtheater Houten Kaap. www.houtenkaap.nl

Strandtheater Houten Kaap biedt een gevarieerd programma voor jong & oud. Per seizoen wordt een programma samengesteld met o.a. (kinder)theater, (kinder)films, live muziek, shows, cabaret, stand-up comedy en muziektheater. www.houtenkaap.nl