Want some CULTURE?

Beeldentuin Achter de Westduinen op de kop van Goeree Overflakkee is een bijzondere en poëtische plek. Er staan een deels permanente en een deels per seizoen wisselende collectie van het werk van ongeveer twintig nationale en internationale kunstenaars. www.achterdewestduinen.nl

Bij het RTM trammuseum kan je niet alleen oude trams bewonderen, maar je kunt er ook in meerijden! Geniet in de schommelende coupé van het uitzicht over de Grevelingen en geniet van de verhalen van de conducteur. www.rtm-ouddorp.nl

Vissersschepen brengen de gevangen vis naar de haven en alle verse vis komt bijeen in de vismijn van Stellendam. Sorteren, wegen en klaarmaken voor de verkoop. Het ‘mijnen’ kan beginnen. En je kunt het allemaal meemaken! www.unitedfishauction.com

Strandtheater Houten Kaap biedt een gevarieerd programma voor jong & oud. Per seizoen wordt een programma samengesteld met o.a. (kinder)theater, (kinder)films, live muziek, shows, cabaret, stand-up comedy en muziektheater. www.houtenkaap.nl