BREAKFAST OF BREAKSLOW?

Wat nou: breakfást? Wij noemen het liever breakslow! Want het ontbijt is echt een genietmomentje waar je gewoon even de tijd voor moet nemen. Je krijgt hier niet standaard een bammetje met kaas, maar een heus verrassingsontbijt! Zo wisselend als de seizoenen zo divers is ook het ontbijt. Want juist, gastvrouw Karlijn kijkt naar wat het seizoen te bieden heeft en maakt daar de meest lekkere ontbijtjes mee. Bij voorkeur ook nog gemaakt van streekproducten. Van pancakes tot landbrood met humus en gegrilde groentes en van boerenyoghurt met vers fruit tot cheesecake. Voor onaangename verrassingen zal je niet snel komen te staan; wanneer je het even aangeeft, houdt Karlijn rekening met allergieën.

Geniet van je ontbijt voor de openslaande deuren, op het terras bij de speelhoek of op een kleed zomaar ergens op een fijn plekje in de tuin. Alles kan, het is maar net waar je zin in hebt.

In overleg kan Karlijn ook zorgen voor een lekkere (meeneem)lunch. Leuk voor als je een stuk wilt gaan fietsen en zomaar ergens midden in de natuur wilt picknicken.