Which BEACH to go?

De Ouddorpse stranden aan de Vrijheidsweg zijn prachtig en rijk voorzien van strandtenten. Wij vinden Paal10 een topper. Je kunt er heerlijk eten en de kinderen vermaken zich prima op het speelrek.  www.strandpaviljoenpaal10.nl

Ga je naar de Brouwersdam, dan mag je Beachclub Natural High niet missen. Door alle watersport-activiteiten is het wel wat drukker, maar het is dan ook minder ver lopen. www.natural-high.nl

Wil je écht rust? Ga dan naar Strand Vuurtoren op het uiterste puntje van de Kop van Goeree. Ongerepte natuur en geen strandtent te zien. Het is echt een familiestrand. www.strandvuurtoren.nl

Op en rondom Ouddorp Duin valt er van alles te beleven! Neem deel aan de activiteiten van Ouddorp Duin en in de omgeving, bezoek de evenementen op het strandplein, schrijf je in voor een clinic surfen, yoga etc. en geniet van de natuur en kunst & cultuur. www.ouddorp-duin.nl